ePacking verpakkingen</a>





Telescopische dozen in golfkarton

Bodem deksel dozen Bodem deksel dozen Telescopische dozen bestaan uit een bodem en deksel met dezelfde hoogte. Deze dozen passen zich aan in de hoogte van het te ve...
Lees meer over Telescopische dozen in golfkarton →

Draagtassen met katoenkoord

Kwalitatieve zakken met een chique look! Deze elegante zakken zijn stevig en ideaal als kwalitatieve draagtas, goodie bag of winkeltas. Luxe papieren draagtassen me...
Lees meer over Draagtassen met katoenkoord →

Geschenkkoffer voor 6 flessen

Sfeervolle geschenkdoos voor 6 flessen! Gift box uit golfkarton met handvat. 2 modellen beschikbaar: Geschenkkoffer in bruine golfkarton met handvat Geschenkkoffer ...
Lees meer over Geschenkkoffer voor 6 flessen →

Borden in A-PET

Wij bieden een uitgebreid gamma aan presenteersborden en -schotels aan: Black collection Silver and gold collection Marble collection Voor een smaakvolle presentati...
Lees meer over Borden in A-PET →

OPS - AT Serie ronde doos met scharnierdeksel

')'> Ronde blister verpakking voor taarten Uw patisserie smakelijk verpakt in deze ronde patisseriedoos met scharnierdeksel! Ruim assortiment transparante blister v...
Lees meer over OPS - AT Serie ronde doos met scharnierdeksel →

A-PET - Rechthoekige doos met hermetisch scharnier deksel

Uw patisserie smakelijk verpakt! Ruim assortiment transparante blister verpakkingen om versproducten en patisserie optimaal te presenteren. Ideale meeneemverpakking...
Lees meer over A-PET - Rechthoekige doos met hermetisch scharnier deksel →

Schuimfolie - Schuimstof op rol met een dikte van 3mm

Schokdempende schuimstof op rol beschermt al uw voorwerpen tegen oppervlaktebeschadiging. Ideaal voor het beschermen (ondere andere tegen krassen) van kwetsbare opp...
Lees meer over Schuimfolie - Schuimstof op rol met een dikte van 3mm →

Witte Papieren kleefband bedrukt met 2 kleuren

Deze kleefband is gemaakt van kraftpapier met een hot melt belijming. Papieren kleefband is soepel en sterk, gemakkelijk te gebruiken en beschikt over dezelfde eige...
Lees meer over Witte Papieren kleefband bedrukt met 2 kleuren →

Telescopische dozen in golfkarton

Draagtassen met katoenkoord

Geschenkkoffer voor 6 flessen

Borden in A-PET

OPS - AT Serie ronde doos met scharnierdeksel

A-PET - Rechthoekige doos met hermetisch scharnier deksel

Schuimfolie - Schuimstof op rol met een dikte van 3mm

Witte Papieren kleefband bedrukt met 2 kleuren

Klassieke Verpakkingen
Voeding & Drank Verpakking
Zakken & Draagtassen
Hygiëne & Opkuis
Geschenk Verpakkingen
Kantoor
ePacking: Al uw verpakkingen en verpakkingsmaterialen tegen de beste prijs - Totaal verpakking en verpakkingsmateriaal


Privacy Policy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Biopack & Logistics is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers
  • Marketingactiviteiten

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

Biopack & Logistics beschikt over een bedrijfspagina op LinkedIN, Facebook, Youtube, Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Biopack & Logistics BVBA, Konijnenboslaan 21, 8470 Gistel gevestigd in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Gistel & Gent. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Automatische verwerking & profiling

Biopack & Logistics doet niet aan profiling, tevens gebeurt er geen volledige automatische verwerking van uw persoonsgebonden gegevens die een profiel schetsen van de betrokkene.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de DPO (Data Protection Officer) via dpo@biopack.be of schriftelijk naar Konijenboslaan 21, 8470 Gistel. Onze DPO zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen.

UW WINKELWAGEN
uw Winkelwagen

ALGEMENE INFORMATIE
Contacteer ons
Bezoek ons inspiratiecentrum
Leveringsvoorwaarden
Betalingswijze
Uw geschenk
Aanvraag kartonnen dozen op maat
Jobs
Algemene Verkoopsvoorwaarden
Privacy Policy
Werkwijze van de WebWinkel
Untitled Document
BEDRUKTE KLEEFBAND
Bedrukte kleefband Klik hier om snel zelf uw prijs te berekenen...

BEDRUKTE PAPIEREN ZAKKEN
Bedrukte gepersonaliseerde papieren zakken Papieren draagtassen met uw bedrukking.
Klik snel hier...


BEDRUKTE ETIKETTEN
Bedrukte etiketten Klik hier om de etiketprijzen te raadplegen...

WEB PROMOTIES

 
Druk deze pagina af Check out Verstuur ons een e-mail Ga naar de startpagina